Κερδίστε από την Αντικατάσταση

Ως ένα από τα σπουδαιότερα δομικά στοιχεία, τα κουφώματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επικοινωνία και τη συνολική υγεία των κτιρίων και κυρίως των ανθρώπων που ζουν μέσα σε αυτά.

Η ανάγκη για μέγιστη ασφάλεια στα κουφώματα, οι απώλειες της θερμότητας όλο τον χρόνο και η αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού σας, είναι θέματα που απασχολούν κάθε οικογένεια σήμερα και φέρνουν νέες απαιτήσεις για την απόδοση & τη λειτουργία τους.

Η alkon αναλαμβάνει ολοκληρωμένα τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση σύγχρονων κουφωμάτων αλουμινίου, που εναρμονίζονται πλήρως στην αισθητική του δικού σας χώρου, αναβαθμίζουν την ενεργειακή ταυτότητα του σπιτιού σας και παρέχουν το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφαλείας που μπορείτε να έχετε από τα κουφώματά σας.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ
Τι πετυχαίνετε με τα νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου της alkon, που αντικαθιστούν τα παλιά σας κουφώματα:
• Μόνωση από θόρυβο, νερό & αέρα.
• Εξάλειψη της εσωτερικής υγρασίας στα κουφώματα τον χειμώνα.
• Ελαχιστοποίηση έως και 40% της απώλειας θερμότητας στο εσωτερικού του σπιτιού.
• Ελαχιστοποίηση του ποσοστού της ηλιακής ακτινοβολίας στο εσωτερικό του σπιτιού και ειδικότερα της υπεριώδους ακτινοβολίας, που φθείρει έπιπλα, κουρτίνες, χαλιά.
• Θωράκιση του χώρου με την εγκατάσταση συστημάτων αλουμινίου πολλαπλών κλειδωμάτων ασφαλείας και υψηλών μηχανικών αντοχών.
• Αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού σας, εναρμονισμένη πάντα στην αρχιτεκτονική και του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Με την αντικατάσταση πορτών παραθύρων, χωρίς ανάγκη συντήρησης, πετυχαίνετε μία νέα ποιοτική διαβίωση μέσα από την επαφή σας με το εξωτερικό περιβάλλον, την αξιοποίηση των φυσικών πόρων σε φως & αέρα και την ασφάλεια του προσωπικού σας χώρου.

Περισσότερα/Λιγότερα

ΑΜΕΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
Έως 40% εξοικονόμηση ενέργειας!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Για σπίτι με επιφάνεια 80τ.μ. και με εξωτερικά κουφώματα 14τ.μ., Θερμοκρασία εξωτερική 4 °C, Θερμοκρασία εσωτερική 23 °C:

Κατηγορίες κουφωμάτων
> 01. Ξύλινα κουφώματα, τζάμια μονά, ΘΑ* = 1250 w/m °C.
> 02. Αλουμίνια χωρίς θερμοδιακοπή, τζάμια διπλά 4-12-4, ΘΑ* = 1090 w/m °C.
> 03. Αλουμίνια με θερμοδιακοπή, τζάμια διπλά 4-12-4, ΘΑ* = 745 w/m °C.
> 04. Αλουμίνια με θερμοδιακοπή, τζάμια ενεργειακά 5-12-4, ΘΑ* = 425 w/m °C.

Aντικαθιστώντας:
Την 01 με την 02 κατηγορία έχουμε μείωση των θερμικών απωλειών 13%. Την 01 με την 03 κατηγορία έχουμε μείωση των θερμικών απωλειών 40,4%.
Την 02 με την 03 κατηγορία, έχουμε μείωση των θερμικών απωλειών 32%. Την 02 με την 04 κατηγορία, έχουμε μείωση των θερμικών απωλειών 61%.
ΘΑ*: Θερμική Απώλεια

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ  

Με την τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων από αλουμίνιο, προκύπτει μακροπρόθεσμο οικονομικό όφελος,  λόγω μείωσης του κόστους της κατανάλωσης ενέργειας.
Το ποσό της εξοικονομούμενης ενέργειας εξαρτάται από τον τύπο του κτιρίου, την κλιματική ζώνη, τις επεμβάσεις που θα γίνουν και βέβαια την ενεργειακή συμπεριφορά των ενοίκων.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Για μια μονοκατοικία 100 τ.μ., το όφελος σε κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση στις βόρειες περιοχές της χώρας μπορεί να φτάσει και τις 23.000 kWh, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 60%, μειώνοντας έτσι το ετήσιο κόστος για θέρμανση κατά 1.500 €.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
• Σχεδιασμός των ενεργειακών κουφωμάτων από αλουμίνιο, σύμφωνα με τις δικές σας λειτουργικές & ενεργειακές ανάγκες.
• Εξατομικευμένη ενεργειακή μελέτη για τους δείκτες θερμομόνωσης των επιλεγμένων ενεργειακών συστημάτων.
• Πολυάριθμες επιλογές σε σχέδια και χρώματα για πλήρη εναρμόνιση με την αισθητική του χώρου σας.
• Κατασκευή στο εργοστάσιό μας με τα πιο σύγχρονα & αυτοματοποιημένα μηχανήματα, για μέγιστο επίπεδο ασφαλείας των νέων κουφωμάτων αλουμινίου.
• Γρήγορη & εύκολη αποξήλωση των παλιών σας κουφωμάτων, με τα λιγότερα δυνατά μερεμέτια, μετά από ενημέρωση του πελάτη, ώστε να μην διαταράσσεται η καθημερινότητά σας. Η alkon έχει την εμπειρία να εντοπίζει τις πιθανές εργασίες (μερεμέτια), που θα προκύψουν από την αποξήλωση και να σας ενημερώσει από την πρώτη κιόλας επίσκεψη στον χώρο σας.
• Εγκατάσταση των νέων ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου από έμπειρα συνεργεία της εταιρείας μας.
• Εξασφάλιση μιας πραγματικά εφόρου ζωής λειτουργίας των κουφωμάτων αλουμινίου σας, με την παροχή δυνατότητας για αιώνιο σέρβις-συντήρηση.

end faq