Εγγύηση & Service

Κύριο μέλημα των ανθρώπων της alkon είναι η ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Γι’ αυτό πραγματοποιούμε και τις πιο απαιτητικές και σύνθετες κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου, που υπαγορεύει η σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών σε όλα τα στάδια της κατασκευής του έργου σας και το οργανωμένο δίκτυο των τεχνικών της alkon, που ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία προκύψει και μετά την πώληση (after sales service), κάνουν τη διαφορά για μας. Η εταιρεία μας διαθέτει συνεργείο για όλες τις επισκευές – ρυθμίσεις των κατασκευών που τοποθετεί. Έχετε πάντα πρόχειρο το τηλέφωνο της εταιρείας μας για κάθε προφορική οδηγία, συμβουλή ή επέμβαση.

Εγγύηση alkon

Από το τμήμα των έμπειρων μηχανολόγων μηχανικών, που μελετούν με προσοχή και σχεδιάζουν την κάθε δυνατή λύση για την κάλυψη και των πιο απαιτητικών έργων, το τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, που σας ενημερώνει για την πορεία της παραγγελίας σας, μέχρι το τμήμα της παραγωγής, που αξιοποιεί τις δυνατότητες των πιο σύγχρονων μηχανημάτων και την αυστηρή εξειδίκευση των τεχνικών μας, όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας δουλεύει για σας.

Η εγγύηση των υλικών και των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούμε για τις πόρτες παράθυρα αλουμινίου, σε συνδυασμό με την εγγύηση της ποιότητας της κατασκευής alkon και την πολύχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία της τοποθέτησης, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ισόβια εγγύηση ποιότητας υλικών και μακρόχρονη γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας και εφαρμογής όλων των έργων που παραδίδουμε.

Η alkon, επιθυμώντας να αναγνωρίσει και να εξασφαλίσει την επιλογή σας για τα προϊόντα της, σας παρέχει γραπτώς βασικές οδηγίες σωστής συντήρησης, καθαρισμού και καλής λειτουργίας, που πρέπει να ακολουθείτε, με σκοπό τη μακρόχρονη αντοχή τους και την άψογη εμφάνισή τους. Βάσει των κανόνων αυτών, ισχύει η εγγύηση όλων των έργων που παραδίδουμε.