Αισθητική Αναβάθμιση

Με τις πόρτες παράθυρα alkon βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής σας, προσφέροντας σε σας και τους οικείους σας ποικιλία ξεχωριστών συνθέσεων αλουμινίου, με ευρωπαϊκό design που αναβαθμίζουν την αισθητική του χώρου σας και του προσδίδουν μοναδικό στυλ & προσωπικότητα.

Αισθητική αναβάθμιση στα μέτρα σας

Στην alkon σχεδιάζουμε μαζί με σας για σας! Σας υποστηρίζουμε, ικανοποιώντας και τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις σας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας, κατόπιν παραγγελίας και τηρουμένων των επί μέρους προδιαγραφών, χάρη στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας.

Στην alkon έχουμε τα προϊόντα εκείνα, που θα ικανοποιήσουν κάθε ιδιαίτερο στυλ και θα αναδείξουν την ομορφιά που υπάρχει ήδη στο σπίτι σας και δεν φαίνεται. Είτε σας αρέσουν οι μοντέρνες και τετράγωνες αρχιτεκτονικές γραμμές, επιλέγοντας σύγχρονα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου με ρολά και μοντέρνες περσίδες, είτε επιθυμείτε να μην αλλοιώσετε την παραδοσιακή όψη του σπιτιού σας, επιλέγοντας παραδοσιακά ανοιγόμενα με τετράφυλλα παντζούρια, η alkon θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τον κατάλληλο τύπο των κουφωμάτων σας.

Η ποικιλία των χρωμάτων που υπάρχουν και η δυνατότητα απομίμησης ξύλου, ικανοποιούν κάθε σχεδιαστική φαντασία. Οι λαβές και τα πόμολα που μπορείτε να επιλέξετε σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, θα δώσουν την τελική πινελιά σε πόρτα παράθυρο αλουμινίου, ολοκληρώνοντας ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Διαλέξτε το παράθυρο και την πόρτα που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι!