Σήτες Αλουμινίου

Η alkon κατασκευάζει και τοποθετεί σήτες αλουμινίου, για κουφώματα αλουμινίου, ικανοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη σας για άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον και ταυτόχρονη προστασία από τα έντομα και τα ζωύφια, που είναι ενοχλητικά έως και επικίνδυνα. Επιπλέον, οι σήτες σάς προσφέρουν φυσικό αερισμό, φως και θέα, που βοηθούν στη δημιουργία υγιεινού οικιακού και εργασιακού περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και χαρείτε την επαφή με τη φύση με άνεση και ασφάλεια.

Οι σήτες που κατασκευάζουμε είναι κατάλληλες για κάθε τύπο και διάσταση πόρτας παραθύρου αλουμινίου, ενώ συνδυάζουν ιδανικά τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Οριζόντιας ή κάθετης κίνησης, τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα σε όλα τα κουφώματα, ενώ με τη σωστή χρήση και την κατάλληλη συντήρηση αποτελούν το πιο ανθεκτικό μέσο προστασίας από έντομα.

 • Οι σήτες ελατηρίου κάθετης κίνησης είναι ιδανικές για παράθυρα με μικρά ανοίγματα, καθώς είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και οικονομική λύση.

  Τοποθετούνται πολύ γρήγορα & εύκολα σε ανοιγόμενα κυρίως παράθυρα.

 • Οι Σήτες οριζόντιας κίνησης Plisse με οδηγό, μπορούν να τοποθετηθούν σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, ακόμα και σε κουφώματα αλουμινίου μεγάλων διαστάσεων.

  Αποτελούν την ιδανική λύση σε συρόμενες μπαλκονόπορτες, στις οποίες δεν έχει προβλεφθεί χώρος για συρόμενη σήτα (3πλός οδηγός). Επίσης, αποτελούν τη μοναδική επιλογή για ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες, λόγω της μεγάλης ευκολίας που έχουν στην κίνηση.

  Χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη αισθητική τους με το πλισέ πανί, τη μεγάλη χρηστικότητα, την τοποθέτησή τους σχεδόν σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, ακόμα και σε μεγάλα ανοίγματα, και την εύκολη λειτουργία τους.

 • Εναλλακτικά των συστημάτων πλισέ, υπάρχουν οι οριζόντιες σήτες με ίσιο «αόρατο» πανί και μηχανισμό ερπύστριας, αντί για τον συμβατικό οδηγό. Είναι η πιο εξελιγμένη εκδοχή των σητών πλισέ, καθώς δεν περιορίζουν τη θέα από ένα μεγάλο άνοιγμα κουφώματος αλουμινίου και, λόγω του μηχανισμού της ερπύστριας, παρουσιάζουν μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο.

 • Οι συρόμενες σήτες που κατασκευάζουμε αποτελούν την ιδανικότερη λύση για όλα τα συρόμενα συστήματα, στα οποία υπάρχει τριπλός οδηγός συρομένου.

  Είναι η πιο πρακτική και οικονομική λύση για τα συρόμενα συστήματα αλουμινίου, κατασκευάζονται σε μεγάλες διαστάσεις και έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στον χρόνο, λόγω του μεταλλικού πανιού από αλουμίνιο που χρησιμοποιούμε.

 • Οι ηλεκτροκίνητες σήτες κάθετης κίνησης είναι σύγχρονα συστήματα σήτας, με δυνατότητα κάλυψης πολύ μεγάλων ανοιγμάτων και λειτουργία ηλεκτρική ενσύρματη ή ασύρματη (τηλεχειρισμός).

  Επιλέγονται σε αρκετά μεγάλα ανοίγματα κουφωμάτων μέχρι και 4 μέτρα το κάθε φύλλο σήτας, συμπληρώνουν μοναδικά την αισθητική ενός σύγχρονου επάλληλου συρόμενου κουφώματος, μιας μεγάλης ανοιγόμενης μπαλκονόπορτας ή μιας πόρτας φυσαρμόνικας με πολλά φύλλα. Η ηλεκτρική κίνησή τους με ενσύρματο ή ασύρματο μοτέρ τις καθιστά το πιο εξελιγμένο σύστημα σήτας που υπάρχει.