Ασφάλεια

Η ανάγκη για ασφάλεια στη σύγχρονη εποχή που ζούμε, έχει καταστήσει τον προσωπικό μας χώρο, το μέρος εκείνο στο οποίο αναζητάμε τη σιγουριά της ιδιωτικότητας και το αίσθημα της θαλπωρής.

Τα εξωτερικά κουφώματα σε ένα σπίτι ή ένα κτίριο αποτελούν το πρώτο δομικό στοιχείο που στοχεύει κάποιος, όταν θέλει να εισβάλει στο εσωτερικό του σπιτιού. Αυτό καθιστά την επιλογή των συστημάτων των κουφωμάτων πολύ σημαντική και βαρύνει τον κατασκευαστή των κουφωμάτων με την ευθύνη της άρτιας κατασκευής & τοποθέτησης.

Τόσο σε καινούριες κατασκευές νεόδμητων σπιτιών όσο και σε αντικαταστάσεις παλιών κουφωμάτων, η επιλογή του κατάλληλου κατασκευαστή και η παρουσίαση των συστημάτων που κατασκευάζει, είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να γίνει. Επιπλέον, ο κατασκευαστής έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει στον χώρο σας πόρτες παράθυρα αλουμινίου σχεδόν απαραβίαστα, χάρη στα σύγχρονα εργοστάσια μηχανισμών και εξαρτημάτων που υπάρχουν στον κλάδο του αλουμινίου σήμερα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεγάλο πλεονέκτημα για την ελληνική αγορά αποτελεί η ευρεία γκάμα που έχει ο κλάδος του αλουμινίου σε συστήματα ασφαλείας, όπως ρολά αλουμινίου – παντζούρια αλουμινίου – πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας, τα οποία μειώνουν πολύ την πιθανότητα διάρρηξης από τα κουφώματα.

Ειδικότερα, σε κατοικίες που διαθέτουν παλιά κουφώματα χωρίς κλειδαριές, με μονά τζάμια και εξωτερικά πλαστικά παντζούρια ή ρολά, κρίνεται αναγκαία η αντικατάστασή τους με νέα συστήματα αλουμινίου αντιδιαρρηκτικής τεχνολογίας.

Γνωρίζουμε ότι τίποτα δε μένει απαραβίαστο όταν υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος δράσης και τα κατάλληλα εργαλεία. Στην alkon όμως είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς τα πιο ασφαλή κουφώματα της αγοράς.