Είμαστε εδώ για εσάς!

Για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε αυτό που ονειρεύεστε!

Η alkon είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, που μπορεί να σας προσφέρει ποιοτική διαβίωση, στον χώρο που ζείτε ή εργάζεστε, σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αυτό που προσπαθούμε από το ξεκίνημά μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες. Με την πολυετή εμπειρία μας, κάνουμε την αγορά των κουφωμάτων σας μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία. Η πεποίθηση μας είναι ότι, παραμένοντας διαχρονικά κοντά σε σας, τον πελάτη μας, μπορούμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και όχι μόνο απλά κουφώματα. Αυτό σημαίνει άμεση ανταπόκριση σε κάθε ζήτηση, μελέτη και επίλυση κάθε ιδιαιτερότητας που υπάρχει στο δικό σας σπίτι ή χώρο εργασίας, ταχύτερη γραμμή παραγωγής και παράδοση στους συμφωνημένους χρόνους.

Οι άνθρωποί μας θα σας βοηθήσουν πρόθυμα, προτείνοντάς σας σχεδιαστικές ιδέες και λειτουργικές επιλογές, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες. Και φυσικά, με την ποιότητα και την εγγύηση κατασκευής & τοποθέτησης από την alkon, θα νιώθετε πάντα ασφαλείς για τη λειτουργία και τις επιδόσεις των κουφωμάτων σας!